Слободно контактирајте не за да прашате

За да контактирате со нас пополнете ја контакт формата подолу. Нашиот тим за поддршка ќе Ви одговори на Вашите прашања.

  АДРЕСА

  Индустриска 141
  7000 Битола
  Северна Македонија

  КОНТАКТ

  +389 47 24 26 78
  +389 75 42 65 68
  Англиски: +389 75 42 65 66